The Unique Blogger Award

Good day dear friends!

I am excited as i wrote this up.
I was nominated for "The Unique Blogger Award" by my fellow blogger Niken Martini on 27 July 2017.

Thank you Niken 🙂 Do visit her blog. If you enjoy reading mine, you'll enjoy reading her blog! It is informative ❤️ Lifestyle guide

[please bear with me and read to the end, i am nominating some of my fellow bloggers. It could be you!]



By now, you might be wondering what is The Unique Blogger Award about and who start this, or who will be the winner for this award.

I did a research and find no answer. So my best explanation will be this is a wonderful positive thread that is happening in blogging world. Millions of blogger around the world participate on this award.

If this is just a thread, why should join when people nominate you?
Frankly speaking, if someone asking me to join the fun, the positive fun, why holding back? 😊 let's join the hype. This award also have rules in which you must nominate 8-13 bloggers.

I believe the person who nominated you and me follows many influencers. To be remembered and picked for the top 13 on his/her list is awesome for me ❤️ You are remembered! You do a great job inspiring others.


As a new blogger, i feel so honoured and of course beyond happy ❤️ (I know i am not the winner and this kinda loop where you can nominate others too.. but still….. it is a big deal! 😍)

Before, i felt inferior and couldn't see to which group i am belong in the blogging world.

Is it a Fashion Blogger, Food Blogger, Beauty Blogger, Motivational, Parenting or just simply write nonsense out of my brain? 😆

Not only that, i notice that my english is bad too.

But heyyyy… Thanks to all of you who showing me love and support by reading, following, subscribing, liking and dropping a comment 🙂
You all made my day and make me know that i am accepted and loved ❤️

Thus, give me more motivation to write and share my experience with you. I will continue to do my best and i do really hope for your continuous and longterm support for my blog 💗🙏🏻


Now i am carrying a duty as the nominee of Unique Blogger Award.

THE RULES:

1. Share the link of the blogger who shown love by nominating you
www.nikensmartini.com

2. Answer 3 questions from your nominator
•• What are your favourite place for holiday? ••
To be honest, i really like somewhere with cool weather to be my fav place for holiday. Why? Because i do think my brain could explode real soon! I need to cool it down.
Cool weather here doesn't necessarily means a place with snow or mountain. Beach is also my fav place. I could feel the wind blows 🙂 love that!

•• What is the best thing you ever do for your life? ••
Stand up for my own values 🙂
Tho people mock at me, tho others despise, i will always stand on my principle of life. I won't just follow the majority. I will do the best and keep my path as straight as possible. Not to be called saint or angel, i want my conscience to be true and right and pure. And even more to pleased The One i owe so much for this undeserved life and blessings.

•• What will you do during me time?••
I love to read good books with music on my ear while munching sweet treat at Cafe and i will end my day with scented candle and mask on my face ❤️ Perfect!

3. In the spirit of sharing love and solidarity with our blogging family, nominate 8-13 people for the same award
•• www.pinkandundecided.blogspot.com
www.lewendyblog.wordpress.com
Www.thebeautywimp.wordpress.com
Www.oliveandclo.com.au
Www.thistinybluehouse.com
Www.lensembledujour.wordpress.com
Www.ennsportfolio.com
Www.cravenwild.com
Www.safirasjourney.wordpress.com
Www.shiq4.wordpresss.com
Www.josiahharry.com
Www.cheesiebunny.wordpress.com
Www.chealsheaflo.blogspot.co.id

Congrattttts guys! You deserve to be a nominee. You inspire me so much. (Don't forget to copy the rules, and answer 3 questions from me. Questions available on the next paragraph)
I really want to nominate all of the blog that i follow. Since i am limited to select only 13 max, so that's my list. But for those who are not in the list, please know that i love you and love your blog ❤️ that's why i follow you. Surely will pick you for the next award 🙂

4. My 3 Questions For Candidates
1. What are the things you like about being blogger?
2. What are the things you hope to achieve as blogger?
3. What is your dream?

Thank you ❤️❤️❤️

Let's stay connected : Instagram | Facebook | Pinterest

Dining Experience at Transmart Lenmarc

Hello!

Finally setelah berkali-kali dateng buat tulis review dan ngga pernah kebagian meja, akhirnya kali ini bisa duduk cantik dan makan di dalam Transmart Carrefour Lenmarc.

Postingan kali ini mungkin bakal singkat yah soalnya aku bakal bahas dining experience nya aja yah soalnya lainnya udah aku bahas detail di postingan sebelum ini.

Menu yang aku pilih

Jadi di Ground Floor, di deket daerah fish, poultry dan sayuran, ada daerah tempat kita bisa beli dan duduk makan.

Makanan yang disajikan cukup bervariasi, dari Indonesian Food seperti nasi campur dan nasi pilih-pilih (pilih sendiri mau lauk apa dan sayur apa), Dim Sum, Sushi, dan Bakaran.

Dari semua ini yang selalu rame adalah Bakaran.


Harganya cukup murah dan bersahabat. Kayak ayam bakarnya cuman IDR 15.000 , lalu kita bisa pilih sendiri mau bumbu apa.


Aku recommend banget sama ayamnya. Enak lalu dagingnya juga ngga keras. Bumbunya perfect banget. Lalu kalo saosnya aku pilih sambal biasa 🙂

Selain itu kita bisa pilih sosis dan lain sebagainya. Start dari Delapan Ribuan aja. Ekonomis.

Jadi bisa buat makan berat, bisa sekedar buat ngemil ngemil santai.

Nah untuk Dim Sum sendiri harganya IDR 18.000


Hakau nya seru, ada rasa ayam – udang – sama salmon. Harganya sama semua 😊

Jangan lupa cobain jagung manis cumi-cumi, ini unik rasanya hehe belom nemuin di tempat dimsum lainnya.

Kalo soal rasa, sejujurnya rasanya standard yah untuk dimsumnya. Tapi yang pasti bukan berasa ini frozen dan ngga fresh. Masih acceptable banget di lidah 😊

Bakpao isi coklatnya bikin nagih, kecil mungil, hangat, leleh coklatnya. Mantab! Apalagi kita makannya dengan kondisi di luar hujan dingin. Pas jadinya.

Buat yang pingin makan berat dengan nasi-nasi, ada harga paket special juga yang mesti kalian check. Karena promonya bisa berubah-ubah.



Cukup menggugah selera ya dari semua makanan yang di-display? 😊

Kalo buat makan di sini, aku sarankan milih jamnya yang tepat yah. Karena kalo engga, kita bakal berebut meja dan kursi.

Kalo mau nungguin bakal antri lama. Soalnya seperti biasa, ketika makan, jadi ajang untuk bersosialisasi sambil melepas lelah kan, jadi orang makannya ngga bisa cepet.

Kalo mau yang cepet paling beli bakaran atau sushi buat dibawa pergi langsung 🙂

Oh ya.. Pojok Bakarane ini juga rameee ahahaha jadi ada kemungkinan bakal antri lama juga.

Saran adalah, pergi saat weekdays, malam hari 😆 Ini juga masih antri tapi ngga lama kok.

Hadirnya dining area di Transmart Lenmarc menambah pilihan bersantap bersama keluarga saat jalan-jalan. 

Saat lelah berbelanja juga jadi terhibur bisa ngemil santai dulu.

Mungkin kalo bisa diperbanyak meja dan kursinya bakal lebih nyaman lagi dan menampung lebih banyak customer untuk dine-in.

Pengalaman makan saya cukup menyenangkan. Kalian juga harus merasakan sendiri yah 🙂 Transmart Lenmarc beneran jadi destinasi berbelanja seru buat aku dan keluarga.

Tadi sehabis makan kita juga sempetin belanja bulanan lagi.


Belanjaan kali ini banyakkk banget, struknya sampe panjang banget juga.

Seperti biasa kita beli minyak, roti, keperluan mandi, keperluan Darren, camilan, susu. Aku juga beli handuk dan bantal buat bersantai di sofa rumah.

Harganya ekonomis, ada promo dari bantal yang IDR 99.000 jadi 49.900 aja 😍 Kalo buat bersantai boleh lah ya, cukup empuk tapi bukan yang murah lalu bikin pegel kok.

Darren juga tadi betah duduk di trolley hahaha bisa anteng jadi sempet ambil fotonya. 

Hari ini belanja sama makannya bener-bener puas.

Dannnnn… Sebelum aku mengakhiri blog post tentang Transmart Lenmarc, aku mau berbagi “gossip”.

Kalo di postingan sebelumnya aku bilang Transmart tidak membangun Trans Studio di Lenmarc, ini aku lihat ada space loh buat area permainan. Yaiyyy 🙏🏻👍🏻🤣

Mungkin bukan wahana besar seperti Trans Studio, tapi kita bisa expect area bermain lainnya yang cukup luas.

Ngga sabar banget jadinya biar cepet kelar. Begitu kelar, aku yakin pasti bakal semakin rame dan seru belanja di sini yah. Soalnya one stop shopping experiencenya bakal bener-bener terwujud .

Dan bakal jadi satu-satunya di daerah Surabaya Barat ❤

Let’s wait and see dan berharap cepat selesai area bermainnya. In the mean time, keep calm dan jangan lupa cobain sendiri serunya shopping di Transmart Carrefour Lenmarc.

Macaron by Chiboust

Hello girls!

I believe that most of us (girls) are really into sweet things. From the sweet scent of the perfume to the delicious sweet tooth.

And today I wanna share with you the best Macaron in town (Surabaya, Indonesia).

Before i start reviewing this, i want to let you know that i hate macaron at first.

It’s like eating tons of sugar. I can’t taste anything else, not even the filling inside. All i can taste is sugar, sugar and more sugar. Hate it to the max.

So everytime i hang out with my girls, i will skip sharing their macarons if they order one.

I find peace with macaron a year ago when i was sitting down waiting for my cake to be decorated at The Harvest. I look at those pretty color, and try their Chocolate Macaron. And i am pleased. It’s not that sweet, and i can feel the chocolate too. 

Year passed by, never had another bite of macaron till my cousin bring me La Maison Macaron. This macaron is the best in Medan and open their branches in Jakarta and Surabaya too.

Many people come down to the newly open store at Galaxy Mall, queueing to bring home the infamous macaron.

And at first bite, i fall in love again. I am more pleased with this macaron. Just right at taste and texture, pretty color, pretty box. If i would rated this macaron, i will give 5 out of 5. That’s perfect!

Cut the story short, last week my friend gave me Chiboust.Id macaron.

I fall in love with the packaging at the first sight! It was simple, original, sweet, and dreamy kind of box illustration. Not just me, i bring 2 boxes for photoshoot and my blogger friend also felt the sameit’s pretty” said her.

Now what about the taste? Do u think i can rate this 5 out 5 too? When you’ve already have your fav before, u know you’ll have higher expectation.

And the answer to the question above is YES! To be honest, i want to rate it 10 out of 5 lol! 😂

Chiboust macaron is PERFECT! I am delighted!


If you think they pay me for this review, you’re wrong. They didn’t give me single penny. I write this because i am well pleased. 

And nothing can compare the word of pleased customer, true testimony.

Chiboust Macaron is special. They created extraordinary flavor and not sweet at all (u can taste the sweet sugary on it but not too much, definitely the right amount to tickle your tastebud) 

Even my grandma love this you know. U can imagine how my grandma hates sweet tooth as she getting older. She’s 75 years old now, but this macaron, she will fight me to get a whole bite of it 😆

Not just my grandma, my sis and my husband are constantly open the fridge door and steal 1 from me 😆 or, they will cut this into tiny pieces to make sure all of us can eat all the macarons.


So here’s the flavors i got from Chiboust:

•Butter Popcorn 🍿
•Ispahan (Lychee, Rose, Raspberry)🌹

•Bıchā (Thai tea)🍵

•Crunchy PBJ 🥜🍇

•Brekkie (Maple Bacon)🥓🥓

•Pandan Coconut 🌱🌴

•Chocolat au lait🍫🍫🍫

The price is 17k/ piece . It is cheaper if you buy per box.

Box of 6 : 100k or Box of 12 : 200k

If you ask me which flavor my favorite is….. I can’t decide.

I love Ispahan! Taste so girly and fresh and the right amout of sweetness. 

Maple Bacon is extraordinary too! I can’t never stop amazed how the crunchy salty bacon works well on macaron.

Crunchy PBJ! Love the peanut butter inside. Taste like caramel tho.. definitely my favourite too..

Butter popcorn is nice too! How i wish the filling inside is more thick! So i can lick it again and again and again.

Thai Tea and Pandan Coconut. These two best consumed with a hot tea drink! Perfect afternoon for me.

However for chocolat au lait, i can say that this is a common taste of chocolate macaron, except the fact that it contains less sugar than any other macarons in town.

So if you want to give a sweet present for your friend or loved one, you can order your macaron through:

Line: aprilia.listiyani90
Or 

Whatsapp: +61420790889 

Or Kindly follow their instagram @chiboust.id

I’m sure they’ll greatly pleased as i did ❤

Surabayasnowcake by Zaskia Sungkar

Haloo semua!

Udah pada tau kan kalo jajanan dan oleh2 khas Surabaya makin beragam dan menarik. Salah satunya ada Surabayasnowcake milik artis cantik berprestasi Indonesia Zaskia Sungkar .
Aku uda sering banget liat anak2 hits surabaya makan ini dan Praise God ya suatu hari dikontak buat cobain dan review, mana momentnya bertepatan sama First Birthdaynya Darren juga ❤

Awalnya aku mikir ini kayak ordinary spikoe tapi lapisan atasnya putih gula gitu.

Ternyata ini bukan ordinary spikoe.


Jadi lapisan pertama adalah puff pastry renyah dengan taburan snow, lalu cake kuning beserta fillingnya (ada chocolate, vanilla, etc) dan lapisan terakir adalah puff pastry lagi.

Nahhh menurut petunjuk konsumsi, ini sebaiknya masuk di kulkas biar tetep fresh.

Jadi setelah aku terima 2 box Snowcake ini, aku langsung simpen di kulkas. Hari H Birthdaynya Darren, sebelum para tamu dateng aku keluarin buat dipotong-potong.

Pertama kali dikeluarin dari kulkas dan dipotong, aku langsung cobain satu piece.

Kalo biasa makan cake dingin itu pasti berasanya ngga enak yah. Belum lagi puff pastrynya berasa melempem gitu. Tapi ini engga loh.

Surprisingly ini tetep renyah banget! Kerasa adem tapi bukan cuma adem kulkas. Ada rasa lainnya yang emang enak dingin-dingin. Mungkin itu makanya namanya Sbowcake yahhh 😁

Lalu kue bagian tengahnya sendiri juga enak. Padat tapi ngga bikin tenggorokan seret kering. Berasa adonannya juga.

Makin semangat aku potong buat disetting di mini sweet corner aku.


Waktu tamu dateng, semua makan makanan berat dulu. Abis selesai ngobrol sana sini baru mulai ngemilin sweet corner. 

Jadi Snowcake aku dari kondisi adem kulkas uda jadi suhu ruangan karena aku sajikan di piring selama 3 jam.

Aku ngga expect apa-apa lagi. Tapi waktu para tamu bilang “kuenya enak. Punya siapa ini?”

Aku sambil bilang “Snowcakenya Zaskia Sungkar, yang artis itu loh. Kakaknya si Cinta Fitri” sambil ngambil lagi buat coba.

Dannnn

Lagi-lagi aku surprise! Soalnya ternyata dalam kondisi suhu ruang juga kuenya enak. Puff pastrynya tetep renyah. Rasa adem snowcakenya tetep ada!

Seperti biasa aku selalu bilang, aku terima endorsement bukan cuman asal. Aku pilih dan aku selalu tulis honest review. Kalo ada yang kurang aku akan bilang kurangnya. Kalo emang baik, aku pasti puji-puji.

Bisa check ke postingan bagian “Sponsored” di sini, ada kok yang aku mention kekurangannya.

Dan Surabaya Snow Cake ini bener-bener aku rekomendasiin buat dicoba, dihidangkan sendiri, dan dibuat oleh-oleh juga. Semua link di sini adalah link aktif yah. Silahkan langsung di click aja maka kalian akan langsung ke link sama Contact mereka. Jadi bisa langsung lihat-lihat dan pesen. Bisa dateng langsung ke toko dan via chat kok.

Surabayasnowcake juga bakal buka store baru di Jemursari No 91. Makin banyak gerai makin gampang ya. Jangan lupa stay tuned di instagram mereka yah.

Selamat mencoba 👍🏻

Happy New Year 2017

Hello everyone! I wanna wish you a Happy New Year 2017 *telolet* 🎉🎉🎉

Can you guys believe that we have 366 days journey behind us and yet another 365 blank pages to write this year?

Time flies!

2016 has became one of my favourite years ❤ I gave birth to my wonderful son, Darren Raphael Miharjo and poopppp! My whole world change! Indeed 2016 was my lowest and highest season too.

Highest coz I can serve a calling as a mother. Caring and raising my kid, my family.

Lowest because parenting was something new for me. No matter how many books i’ve read, no matter how many stories i’ve heard, the reality was so different coz baby is unique to one another.

Every day, it was like riding a roller coaster. Happy, shouting, crying, frustrating, cuddling, hate, love, mad, could happen within 5 secs in my daily life.

But looks like i did better each day and survived the year yaiyyy!

Excited for this new blank pages to write. ❤

I don’t really have a resolution this year 😦 I just want to raise my son well, being a helpful and supportive mate for my hubby, reducing belly fat! And i might want to work or study again.

Work as a school teacher or study my long lost dream: children book illustration.

Let’s see which path i will take, but definitely will pick something from these two!

Hufff if my son is possible to write a resolution, i will ask him to include “no more cranky and make mommy dizzy” on his top list! Lol

So are you guys done with your NY Resolutions? Don’t be lazy but don’t push yourself to hard too.

Make achievable and make sense resolution. It is better than to have poetic or WOW resolutions but none of the points you achieve at the end of the day.

And after you make one, don’t forget to always work on it and make it reality. Don’t just make a scratch on paper, hanging on wall, and dreaming about it to happen, K ❤

•••

Lastly, i want to share how i spent my NYE this year. Nothing fancy but it’s a warm dinner with loved ones.

We had dinner at The Socialite with few families who were happen to have no plan just like my husband and i.


We ordered Crispy Chicken Skin for our appetizer. Trust me, this is so so so good! Best crispy chicken skin ever!


Super huge and tasty Pork Ribs for only IDR 288k is definitely worth the price! 2-3 people can share this.


Garlic Butter Rib Eye Steak is tender and wonderful too! (price around IDR 178-198k)


We’re not Asian if we haven’t had rice. This Fried Rice taste is so-so. Not bad, not fantastic either.


Pork Aglio Olio for IDR 68k. Taste good but we expect to have more real meat than just sausage and canned meat.


Last but not least, must have picture at the most happening spot:


Let’s sum up the review:

5 ⭐️ highest rank

•••

Place and Ambience ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cleanliness ⭐️⭐️⭐️⭐️

Taste ⭐️⭐️⭐️⭐️✨

Price ⭐️⭐️⭐️⭐️

Sorry for the incomplete pricing. I am not the one who pay the bill and i didn’t intend to put on blog at first. So this is an accidental picture and review.

Hope it helps and HAPPY NEW YEAR once again!

Cheers to a better year!⭐️⭐️🎉✨

Would like to say thanks too that everyday i always have visitor who read and click links i’ve given.

Means so much!❤

Thank you for reading.

Tutto Bono Review

Hello!

Today I want to share my personal experience at one of the happening Italian Restaurants in West Surabaya – Tutto Bono.

Located at Lenmarc Mall, Ground Floor, Tutto Bono Ristorante Lounge & Bar has classy minimalist design.


For the food itself, they offer wide variety range from pasta, soup, and western food like steak and all.

Their signature dish is Bistecca Fiorentina, which has 2 type of meats you can choose: US Beef worth for IDR 1.2 million (exclude tax) and Tokusen worth for IDR 1.9 million (exclude tax).

I know the price is crazy! I can buy a lot of things with IDR 1.9 million, but the rumours said this is so so so great! And as a meat lover, i must try myself.

So this afternoon, I went there with my family. Dad, mom, sister, grandma, husband, my little baby and me.

As we entered the room and settle down, the waiter prepared Welcome Snack for us. It consists of breads, chips, and fried wonton skin with chicken liver sauce. This may sounds “ewww” but taste BOMB! Trust me ❤️


We also have Wagyu Rib Eye (IDR 390,000) . Love the tenderness of the meat. But this is definitely nothing as compared to the Tokusen Bistecca.


Pizza Fungi for sharing (IDR 65,000) . I love this thin pizza. The mushroom is amazing with a great sauce too. One is never enough.


Spagheti Scampi (IDR 85,000). Sounds fancy, but this is carbonara with clams, shrimps and muscles. I usually prefer bolognese or aglio olio since I am not a fan of creamy thingy. But this one is exceptional! Love the taste, the al-dente spagheti. Cook at perfection!


We also have Risotto Pescatore (IDR 135,000) which i forgot to take picture. I don’t really recommend this one. The tomato sauce inside taste weird on my tongue. But the rest of my family said this too is acceptable.

Last but not least….

Let me present the mighty Tokusen Bistecca.

Comes with rucolla leaf and french fries.



This bistecca is worth every single penny we spent there! The waiter will help you to cook at your preference: rare, medium rare, medium, or medium well.

You can ask them to cook at well done level, but it is not recommended to do as you cannot fully taste the juicy and tender meat melt in your mouth.

As a meat lover, i recommend Angus House and Meat Shop and Gourmet for the steak, and Go Ju Mong and Chung Gi Wa for Korean BBQ. But if you have extra budget and want to give a shot, this one is definitely worth to try. You will not regret the amount you’ve spent at the end of the day.

Just a little flashback from my experiences, we’ve spent more than IDR 12 million for 1 whole Alaskan King Crab in Canada (exclude everything else, 6 adults eating) and the taste was so so so good.

This bistecca is the second filthy expensive food i have had and i don’t regret it.

Not like any other expensive buffet or dining experience which cost so much but taste so plain 😐

Money gone , taste bud flat, and craving not satisfied.

These 2 was awesome.

Work hard to play hard.

Ohhh if you are reguler customer or spend at their expected transaction in one bill, Tutto Bono will offer you membership card. Platinum , Diamond, and (sorry) i forget the other 2 types.

This membership will give 5, 10, 15 and 30% discount on your food, which is a great deal and help to ease the pain in our wallet 😢


So let’s give a star for the experience (5 stars is the top score)

Place ⭐️⭐️⭐️⭐️

Price ⭐️⭐️⭐️⭐️ (acceptable for the reguler menu but could be ⭐️ only for the bistecca, i know it’s too much to spend on reguler basis)

Cleanliness ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Taste ⭐️⭐️⭐️⭐️

Italio Ice Cream (BAHASA)

Surabaya Ice cream lovers…..

I want to share with you my new favourite homemade ice cream ❤️

It’s Italio Ice Cream .

Before I continue, please remember that all reviews were taken honestly, not because i got paid or someone told me to do so.

So you can really rely on all the articles based on my personal experience.

—————————-

Jadi ketika pertama kali dicobain ice cream ini, aku ngga expect sama sekali kalo rasanya bakal ENAK!! 

Aku mikirnya “okayy this is a homemade ice cream. Paling rasanya biasa aja”

But i was wrong!

Jadi aku dapet Coconut Original, Coconut Taro, Chocolate Oreo, Oreo, Peach Yoghurt, sama Green Tea.

Tau mana fav aku?

Semua.

SEMUAAAAAA….

Ice creamnya beneran fresh. Tingkat kepadatannya, kaya rasanya… Semua bener-bener pas dan enak.

Kayak ice cream mahal kelas atas ❤️

Terus don’t expect this ice cream yang terlalu sweet gimana. Karena rasanya ngga manis yang parah kayak kebanyakan sugar ato pemanis.

Tapi alami dan just nice pokoknya. Beyond words.


Bener-bener layak dicoba. 

Small cup ice cream harganya 10.000

Bigger cup 15.000

Kalo kamu mau cupnya didekor atau ice creamnya didekor harganya jadi 30.000/cup

Italio Ice Cream juga menyediakan ice tart loh.

17.5 x 8 = 150.000

16.5 x 12 = 200.000

Itu untuk ice tart chocolate with cream decor yah. Kalo mau ada hiasan lain-lain ada charge tambahan juga.

Untuk lebih jelasnya:

Italio Ice Cream Menu🍨🍧

Flavors:

Vanilla : Oreo. Nougat. Rock. 

Chocolate : Oreo. Rock. Cheese.

Mocca : Nougat. Raisin.

Yogurt : Yakult. Peach. Straw

Coconut : Original. Taro . Durian.
Geeentea. Taro. Rum raisin. Durian. Blackforrest. Blueberry. Mint. Banana. Tiramisu. 

WA ☎ 082142966111

IG/Line : italio_icecream

Silahkan dicoba dan buktiin sendiri kalo penilaianku ngga salah ❤️ happy ice creaming ❤️