Unboxing Perfect Beauty ID Goodie Bag

Halo semuanyaaa..

Hari ini aku lagi mau share ke kalian gimana rasanya unboxing goodie bag dari Perfect Beauty ID.

Jadi the story behind goodie bag ini adalah karena Perfect Beauty ID hadir sebagai salah satu narasumber dan sponsor untuk Surabaya Beauty Blogger6th Soiree yang diadakan Sabtu 21 April kemarin.

Sedikit cerita mengenai Perfect Beauty ID yah.. Jadi ownernya namanya Gaby Tan, dia punya passion buat beauty dan dia berkeinginan untuk bisa menyediakan produk-produk beauty.

Dan dibuatlah Perfect Beauty ID sebagai tempat penjualan produk makeup dan skincare online. Brandnya lengkap mulai dari lokal Indonesia, sampai brand luar negeri.

Nah ngga hanya menjual brand-brand lain, Gaby sendiri juga meluncurkan Gaby Cosmee yang menjual eyeliner. Aku udah cobain sendiri. Ini eyelinernya hitam pekat, ngga luntur, lalu brushnya sharp dan flexible jadi perfect buat bikin wing eye. Dan hanya IDR 99.000 aja. So good! (Check here: https://instagram.com/p/BgYHgPljIQe/)

Untuk goodie bag kali ini….

TADAAA!

Banyak banget yahhh… Jadi isi goodie bagnya ada:

1 pair Perfect Lashes – Ini merupakan produk terbaru yang akan dikeluarkan Gaby secara umum. I’m happy bisa dapet dan cobain sebelum launching

2 pieces Beauvrys Black Shampoo – Black shampoo ini buat ngehitamin rambut. Ini ada vitaminnya. Cara pakainya tinggal sachet dibuka, creamnya dioles dirambut kayak lagi cuci rambut aja. Bedanya ini perlu sarung tangan.

1 Caribbean Breeze Face Sunblock Spf 50 – Caribbean Breeze uda terkenal ya brandnya. Aku tau pasti semua juga uda kenal sama brand satu ini. Sunblocknya waterproof selama 80 menit juga. Cocok banget buat swimming atau main ke pantai.

1 Caribbean Breeze Lipbalm Spf 50 – Satu lagi dari Caribbean Breeze, yang ini buat ngelindungi bibir dari sinar matahari sekaligus biar ngga pecah-pecah. Oh ya yang aku tau lipbalm satu ini bisa dipakai anak kecil juga ya kalo anaknya lebih dari 1 tahun

1 Laction Mask Litchi Mousse – Masker leci… Wangi dan seger

1 Laction Mask Polar Mint – Ini bikin seger banget sih maskernya soalnya ada mintnya. Jadi bawaannya dingin-dingin

2 Beauvrys Gold Facial Mask

1 My Beauty Diary Roe Mask – Masker caviar. Masker satu ini cocok untuk segala jenis kulit.

2 Everline Structura Mask – Ini untuk revitalizing rambut. Cocok untuk semua jenis rambut terutama kalo lagi ada bagian yang rusak.


First impression aku uda excited banget liat box cantik shocking pink ini. Isinya bikin shock juga karena dimanjain dengan berbagai perawatan untuk kulit.

Dan jujur aja aku happy beyond words received so many masks!

Yesss karena masker itu akan selalu kepake yah. Berapa aja banyaknya pasti habis dan aku pasti perlu beli lagi.

Jadi aku sangat happy nerima banyak masker buat stock weekly routine aku: maskeran sebelum tidur 😍

Do you know putting a mask for 3 days straight maka kulitmu bakal langsung lebih supple, sehat, lembab? Super quick result daripada pakai moisturizer everyday. That’s why aku jadikan maskeran sebagai rutinitas wajib

Lalu diantara semua masker ini, ada 1 yang mencuri perhatian dan aku coba paling pertama: My Beauty Diary Roe Mask.

Ini untuk deep moisturizing, reviving dan firming.

Bukan berarti lainnya ngga bagus ya.. Lainnya juga sukaaa banget dan aku pakein gantian hihihi demi menjaga kelembutan dan kekencangan dan kelembapan kulit (oke fix bahasanya kok lebay 🤣)

Nahh tapi waktu lihat My Beauty Diary ini langsung tertarik dan penasaran.

Hasil pemakaiannya juga bagus loh… kulit berasa lembab, supple, lalu juga merasa kencang 🙂 Lalu satu lagi…. Mask sheet yang satu ini cukup tebal dan lembut. Lalu aromanya wangi seger enak. Suka banget!

Buat kalian yang mau cobain juga produk di atas atau belanja perlengkapan beauty lainnya, jangan lupa belanja online di www.perfectbeauty.id

Karena Perfect Beauty adalah your Online Shopping Solution! ❤️

Thank you so much Perfect Beauty ID for the goodie bag. Thank you so much juga Surabaya Beauty Blogger

Advertisements

Marcks Venus Beauty Gathering and Products Review

Hello beauty lovers.. Bulan April ini banyak banget Beauty Event yang aku hadirin. Dan hari ini aku mau cerita sedikit tentang Event dari Marcks Venus Indonesia yang didukung oleh Tabloid BintangIndonesia tanggal 28 April 2018, hari Sabtu lalu.

Kali ini Surabaya Beauty Blogger berkesempatan mendengar Beauty Talkshow dari Dr. Linda Astari, SpKK dan ada sesama teman influencer, Stefani Gabriela di Hotel Singgasana Jl. Gunung Sari.


Aku yakin kalo denger kata Marcks semua pasti udah tau yah. Ini terkenal banget dari jaman oma aku dulu, terutama loose powdernya. Dan bahkan aku juga masih pakai sampai saat ini.

Marcks yang merupakan keluaran Kimia Farma punya brand bernama Venus Cosmetic dimana kita bisa dapatkan produk perawatan kulit mulai dari skincare hingga makeup.

Nah pada pertemuan kali ini, Marcks Venus memperkenalkan produk terbaru mereka yaitu Anti Aging Body Serum.

Anti Aging Body Serum ini secara sepintas seperti hand body pada umumnya. Tapi apa yang membuat produk ini spesial adalah kandungannya yang bukan sekedar hand body biasa.

Dilengkapi dengan Red Algae dan Collagen yang berfungsi sebagai anti aging dan anti oxidant membuat kulit lembut, sehat, dan terasa kencang.

Selain itu, Marcks’ Venus Anti Aging Body Serum juga diformulasikan dengan bahan-bahan alami dan bersertifikat HALAL.


Personal Review of Marcks’ Venus Anti Aging Body Serum

Wanginya seger dan tahan lamaaaaaa.. Ini first impression aku dan paling berkesan banget.

Selain wangi dan tahan lama, Body Serum ini juga meresap cepat. Tidak lengket sama sekali tapi kulit tetap terasa lembab.

Jadi favorit banget!

Selain itu Venus Anti Aging Body Serum ini juga mengandung UV Protection jadi pas banget yah udahan buat aktivitas sehari-hari.

Kalau buat yang outdoor activity, akan lebih baik kalau digunakan berulang buat perlindungan maksimal.

Sejak dari event sampai hari ini, aku rutin pake ini buat body lotion 🙂

Pagi dan sore sehabis mandi. Tinggal dipencet sesuai kebutuhan, lalu diusap merata ke semua bagian tubuh, tangan dan kaki yang paling aku fokusin.

However, karena body serumnya ini wangi banget, aku rasa ini kurang cocok buat yang memproduksi keringat berlebih.

Soalnya kalo bercampur keringat, wanginya lama-lama jadi ngga seger.

Nahh buat yang takut aromanya jadi ngga enak, Venus juga punya Body Milk. Ini wanginya lebih soft dan aman walau beraktivitas dan berkeringat. Cuman yah kalo dibandingkan dengan kandungan Body Serum, tentu aja yang ini tidak selengkap Body Serum.

Tinggal disesuaikan aja sama preference kalian.

Kalau aku pribadi, aku pakai Body Milk ini sebelum tidur soalnya wanginya emang soothing.

Aku udah coba dan buktiin sendiri kalo produk lokal satu ini ngga kalah dengan produk lotion luar.

Aku juga bisa tenang karena ini produksi Kimia Farma yang udah bergerak lama di bidang farmasi. Jadi semua produknya dijamin aman. Dannn satu lagi, Kimia Farma merupakan BUMN. Jadi rasa percayanya lebih lebih hehe.

Gimana dengan kalian? Ada yang sudah cobain atau tertarik buat nyoba? Aku rekomendasikan produk satu ini ❤️ Silahkan dimasukkan dalam list kalian dan dibuktikan sendiri. Share with me your thought and experience yaaah.

Gloskin Blogger Gathering

Haloo..

Hari Sabtu kemarin, tanggal 24 Maret 2018, aku dan Blogger Surabaya lainnya berkesempatan datang di klinik Gloskin Mayjen.

Gloskin ini beralamat di Ruko Grand Sungkono A8 176-178 (Jl. Mayjend Sungkono)

081222599908 (nomor ini tersedia juga layanan whatsapp sehingga mudah berkonsultasi dan membuat janji temu)

Pada kesempatan kemarin, kami dikenalkan mengenai Treatment yang ada di Gloskin sekaligus tour kliniknya.

Ternyata, Gloskin sudah berdiri sejak 2012 oleh Dr.Nanang di Jakarta.

Gloskin sendiri juga menerima banyak penghargaan dari excellent service clinic, mengisi banyak acara beauty di televisi maupun majalah.

Kami, para Blogger Surabaya diberi produk knowledge oleh Dr. Intan dari Gloskin.

Dr. Intan menjelaskan bahwa Gloskin memiliki 2 Perawatan: Basic dan Advanced Treatment.

Basic Treatment meliputi:

Facial

Peeling

Laser

PRP

Whitening Program

Slimming Program

Dan Produk kecantikan Gloskin

Sedangkan untuk Advanced Treatment, ada:

3D & 4D Thread Lift

Botox

Advanced Dermal Filler

Jawline Shapping

Chubby Cheek & Double Chin Treatment

Dan Sweatfree Treatment untuk mengurangi keringat berlebih

Lebih jauh lagi, Dr. Intan menjelaskan bahwa treatment yang banyak peminatnya selain filler dan botox adalah PRP (Platelet Rich Plasma) dimana treatment ini menggunakan plasma darah pasien sendiri untuk menstimulasi collagen, menghilangkan kerutan alis, mengurangi pori-pori, menyembuhkan bopeng dan flek ringan.

Ada juga Dermaoxy untuk melembabkan kulit, dan Black Pearl Peeling untuk kulit berjerawat.

Bagi yang bertanya, Apa sih kelebihan Gloskin, kan banyak banget klinik kecantikan sekarang ini…

Tim Gloskin dipastikan melayani pelanggan dengan ramah. Selain keramahan, Dokter dan Perawat adalah tenaga ahli dan berpengalaman sehingga pelanggan bisa tenang.

Segala obat dan produk juga diracik oleh Apoteker berpengalaman.

Dari segi kenyamanan tempat, Gloskin juga menyediakan ruangan yang bersih, nyaman, peralatan steril dan modern.

Ada juga ruang bermain anak sehingga para Ibu dapat melakukan perawatan dengan tenang dan si kecil bermain dengan aman.

Satu lagi, produk yang dibuat oleh Gloskin semuanya memiliki BPOM.

Dan setelah berkeliling Gloskin Mayjend dan mendapat penjelasan mengenai treatment Gloskin, pada hari Rabu 4 April 2018 aku mendapat kesempatan mencoba Glowing Facial Treatment nya.

Glowing Facial ini adalah basic facial di Gloskin. Apa bedanya basic facial Gloskin dengan tempat lain?

Di Gloskin, basic facialnya, Glowing Facial, kita sudah mendapatkan perawatan lengkap yaitu:

Cleansing – scrub – massage – mikrodermabrasi (pengangkatan sel kulit mati) – uap – ekstraksi – HF (high frequency) – serum – masker.

Massage nya di sini relax banget. Cocok buat preparation hati sebelum proses ekstraksi dimulai.

Selama proses ekstraksi, kalo aku jujur namanya facial pasti ada sakitnya ya. Terutama untuk komedo membandel. Apalagi aku tipe yang jarang dan ngga berani facial. Jadi kebayang kotorannya numpuk gimana.

Bukan sampe yang sakit bikin bengkak dan nangis kok, cuman air mata ini tetep merembes keluar sedikit-sedikit *haha*

Tapi ya rembesan air matanya sebanding dengan kulit bersih setelah facial. Komedo hitam-hitam hilang.

Jadi lebih glowing mukanya.

Selama facial juga terapis Gloskin nya selalu menanyakan “apa ada yang sakit? Apa ada yang perih?” Supaya kita tetap merasa nyaman selama proses treatment. Mereka juga selalu memberitahu apa yang sedang dilakukan di wajah kita supaya kita teredukasi dengan langkah treatmentnya .

Service dan pelayanannya memuaskan.

Bagi teman-teman yang tidak sabar mencoba melakukan perawatan di Gloskin, Gloskin terdapat di 13 kota besar di Indonesia:

Jakarta

Bekasi

Tangerang

Surabaya

Malang

Gresik

Bali

Banjarmasin

Makassar

Balikpapan

Mataram

Kalian bisa juga mencari informasi tentang Gloskin di:

Website www.beautifulgloskin.com

Instagram @gloskinclinic

Shinzui Ume Complete Your Day Event & Products Review

Good day to you Beauty Lovers.

On Saturday 20th January 2018, i was invited to come to the Launching of Ume Body Mist from Shinzui at One Pose Cafe Surabaya.

The theme was White and Pink with the tagline “Complete Your Day”.

Why “Complete Your Day”?

Because these cute body mist meant to complete your day.

There are 4 variance for 4 different personalities (Preppy, Pretty, Sweet, and Elegant) with different fresh scents.

But no worries if you can’t choose which one is the best for your personality because you can always test and go with the most lovable scent that you like.

Purple – Keiko : consists of Lavender, Wood, Geranium, Peony and Rose. Her personality matches for those elegant teens.

Red – Isheiya: Citrus, Bergamot, Cassis, Jasmine and Vanilla. The personality of Isheiya is sweet and love arts.

Green – Hatsune: Pineapple, Peach, Apricot, Rose, Orchid. Are you typical Preppy? Here is one to match your personality.

Pink – Ayumi: Plum, White Berries, and White Lily. Ayumi represents the pretty and stylish teens out there.

During the event, Brand Manager of Shinzui Ume – Ibu Retno Sari Ayuningtyas (or Ibu Tyas for the nickname) explained that Shinzui Ume is for teenager, but adults would also be welcomed to use this body mist.

It has unique design represents the cute Japanese Doll – Kokeshi, with easy to carry size. Perfect for travelling because it can fits perfectly inside our bag.

The ingredients inside comes from natural ingredients such as flowers and fruits, to make sure the scents really fresh to brighten up our days.

On that special occasion, Shinzui also invited Beauty Influencer Stefani Gabriela to share with us “How To Become A Complete Beauty Influencer” as well as tips and tricks to take and edit our pictures before posting it on social media.


Now it’s time for my personal review.

First of all, i will score 10 out of 10 for the packaging! I can’t help myself to collect all the cute bottles.

Design is cute and perfect.

Size is easy to carry.

Contains 100ml per bottle.

It comes with sprayer for easy usage.

Then the fragrance….

The similarity of the 4 body mists is the fresh, sweet, and light scented combination of flowery and fruity fragrance.

I can’t really choose which one because i like them all. But if i got to choose one, i will pick Keiko – Purple Doll because the fragrance closed to my favourite scent.

It really gives me extra mood booster to feel fresh throughout the day.

You have already read above that the personality of Keiko is Elegant. I guess that describes me well 🙂 An elegant mother and blogger *lol* (excuse my narcism)

If i want to feel a bit lovely and sweet i will pick Ayumi (Pink) and Isheiya (Red). Feeling preppy? I guess Hatsune (Green) described me well.

But again, Keiko (Purple) is the best to complete my day.

Now let’s talk about the price….

Shinzui Ume Body Mist is super affordable and can easily be found in many marts, convenient stores, and more.

And i am done with the review. I really like the mists.

Do you want a little tips from me on how to use the body mist?

After shower, spray the mist about 15 cm to your body. Remember, not to the clothes you gonna wear, right into the skin.

And after that you can spray a bit on the clothes for a longer freshness.

If that’s not enough, i strongly suggest to use complete product from Shinzui from the body wash, scrub, to the mist. You won’t regret and that wonderful scent will linger on your body all day long! ❤️

That’s all from me. If you want to know more about Shinzui Ume Body Mists, more beauty tips, and beauty events…. You can follow its Instagram at @ShinzuiUme_id.

They gonna have big exhibition on Central Park Jakarta on 13 February 2018 and it’s open for public. They gonna have photobooth, games, prizes and more.

So do check up and have fun together!

Have a good day!💕

Let’s stay connected

Instagram | Facebook | Youtube

Absolute New York First Flagship Studio in Surabaya & Products Review

A lot of good things happen to beauty enthusiasts in Surabaya.

Many beauty brands is opening their flagship studio in this city.

One of them is Absolute New York .

I was super lucky to be invited by Clozette to attend the opening store of Absolute New York.

Taken place at Ciputra World First Floor, on Wednesday, September 27, 2017, me and other Beauty Bloggers in Surabaya worn New Yorker themed outfit and bring the joy to the store.

There were a make up demo by Yenny Lemonade and make up tips from Surabaya Famous Influencer Wulan Wu.

The store is dynamic, edgy. It has wide range of makeup products that we need. The price is affordable. Don’t ask about the quality. It definitely great!!

I browse through the stores and have difficulties to pick my needs! I feel like buying them all!


Product Review

So after browsing and ask for the expert guidance there, i bought some recommended products from Absolute New York that is also an essential for my makeup.

Strobing & Shading Palette and HD Flawless Translucent Loose Powder.

The Beautycian recommend me the Tan to Deep Palette because it match my skin tone.

I love powder palette than cream palette / stick products because powder works well on my oily skin. I could blend it easily using brush. Some color could also be used as a blusher! I get 6 colors for only IDR 275K. What a deal!

For highlight, there are:

Bubbly

Just Peachy

Brulee

For contour, there are:

Baked

Truffle

Tropez

And if you’re first timer and curious how to highlight and contour, there is a “cheat sheet” behind the box to guide you which area you need to highlight and contour 👍🏻😊

For me personally I only highlight my nose bridge and a little near the cheekbone to give a strong definition on face.

I contour my nose, cheek, and chin.

And for the HD Flawless Powder, i choose the translucent because it is more transparent and neutral (also available on skin natural shade) . I bought this for IDR 180K.

These 2 items are essential in my makeup routines.

I used contour and shading to help me achieve V-shaped look. My cheeks are big and nose is flat. (Please help, God). This powder is used to minimize the excessive oil that my hormone produce. It also smoothen my makeup and blurred my big pores. It’s non drying, lightweight and mattify skin. It can be used daily without makeup and after makeup.

I strongly suggest Absolute New York products for the great result and affordable price. I would definitely visit the store often!

Details:

Face: VOV Mineral Illuminated Cushion, ANY HD Loose Powder

Contour Highlight: ANY palette

Blush: VOV Balls on Cheek

Eyes: Kanebo Liquid Liner

Lip: Berry Me Avione Beauty


Thank you Clozette and Absolute New York for having me. It is an honour for me. Looking forward for more collaborations.


Let’s stay connected: Instagram | Facebook | Clozette

VOV Mineral Illuminated Collections Review

Whether you’re living in Asia or other continents, i believe you have heard about this brand before, VOV.

This brand is a Korean brand that has been known widely.

In Indonesia, this brand is managed under PT. Teguh Pesona.

On this special occasion, i was joining Clozette ID Review Project to try and give review on VOV newest collection – VOV Mineral Illuminated series: The Cushion, The Blusher and The Eye Palette.

So, what’s make Mineral Illuminated Series stand a chance to win my heart and most probably yours too?

VOV Mineral Illuminated Series is lightweight, it is suitable for all skin type including the sensitive one. It also contains natural ingredients that won’t harm our skin. Healthy and safe. It’s animal cruelty free, no testing on animals.

It’s pigmented just like American products brands, but the shade is suitable for Asian skin.

And as the name goes with “illuminated”, we all can expect the beautiful shimmer in most of the products of this line.

•••••

My Mineral Illuminated Collections Pick

Cushion

It comes in 2 color shade: Natural and Light.

I choose the natural shade because it blend well with my skin color.

Now how’s the product goes?

It’s super light. However, it has great coverage! It will stay until 8 hours!

Skin look radiance but it won’t make my oily skin become too dewy or shiny. Perfect!

Additional point from me is…… You just need to apply a little bit (1-2 time pressing is more than enough) and do not need to apply powder after that. It has SPF 50 and also PA! And when it is time to remove the makeup, i could wipe this off easily!

Last but not least, please give an extra credit to the beautiful packaging. Lux! A metal box with rose gold color is pretty, girly, and looking preppy!

Blusher

VOV Mineral Illuminated Blusher has 3 color choices: soft pink, rose, and coral.

I choose Coral Blusher. This is the best seling item.

It gives a natural look for the cheek. The shimmer could be used to highlight cheek bone.

This blusher contain of gradation of 20 colors from pink to gold.

Oh i tried this to use as an eyeshadow. It works! ❤️

The brush is soft and smooth, it helps to apply the blusher easily.

Tips from me: blend the brush on all the colors to get perfect color for blusher and eyeshadow.

Use only the gold color for shimmer and highlight purpose.

Now that I only have the cushion and blusher with me, i do feel that i need to purchase the eye palette as well. Can’t stop thinking about the palette.


The Application

img_5170

Face: VOV Mineral Illuminated Cushion, ANY HD Loose Powder

Contour Highlight: ANY palette

Blush: VOV Balls on Cheek

Eyes: Kanebo Liquid Liner

Lip: Berry Me Avione Beauty


My Personal Thought
I love VOV so much! All the products that i’ve tried is so pigmented.

High coverage but feels light on the skin.

Good color.

Easy to blend.

Long lasting.

My oily and sensitive skin doesn’t react to the products.

It is affordable!

I didn’t only bring home the Mineral Illuminated series. I also purchased SHOW CASE Balls on Cheeks blusher that can be used as shimmering and highlighter as well.

This is different with the Mineral Illuminated Blusher. This balls on cheek is similar to Guerlain Meteorites. It comes in 2 colors: Pink and Gold. Pink is more natural, Gold is more shining. So i choose Gold for a perfect additional for my highlighter tools.

The scent is sweet! Packaging is cute! Color is wonderful. Price??? Amazing!!! IDR 190K only.

If my friend didn’t stop me that time, i will end up buying a lot of products and have difficulties to pick up my favourite.


That’s all my review about VOV Mineral Illuminated products.

I do recommend the products if you’re looking for product ingredients that is friendly to sensitive and oily skin, pigmented, and has that shimmering effect, this is the one for you.

Have you ever tried VOV? Do share with me your review by dropping the link on comment box. Or if you have any questions or want to discuss about VOV, just drop a comment.

Have a good day ❤️

Let’s stay connected: Instagram | Facebook | Clozette

Naavagreen Beauty Blogger Gathering

Hello semua. Apa kabar hari ini?

Hari ini aku mau kasih liputan Beauty Gathering yang aku hadiri hari Sabtu tanggal 23 September 2017 kemarin.

Jadi ceritanya, aku bersama para anggota Surabaya Beauty Blogger diundang ke gatheringnya Naavagreen di Kabinet Ngagel, yang diorganize oleh Kotak Media.

Saat memasuki Kabinet Ngagel, aku udah suka banget sama ambiencenya, belum lagi dekorasi cantik yang udah disiapkan buat kita sama Lucretia Decoration.

Dan setelah semua peserta hadir, Host kita Mba Lilies Rolina langsung memulai dengan perkenalan blogger dan memanggil Mas Deka selaku Brand Manager dari Naavagreen.


About Naavagreen

Naavagreen sudah ada di Indonesia sejak 11 agustus 2012 dan merupakan buah dari kerja Dr. Freddy Setiawan yang sudah berpengalaman selama 20 tahun di bidang skincare Indonesia.

Salah satu produk dan jasa yang sudah sangat kita kenal adalah Natasha Skincare.

Jadi bisa dikatakan bahwa Naavagreen adalah adik dari Natasha Skincare.

Berbeda dengan Natasha Skincare, Naavagreen memiliki lab dan produksi sendiri dibawah naungan PT Dion Farma Abadi.

Semua produk Naavagreen mendapat ISO dan tersertifikasi HALAL.

Naavagreen juga mengutamakan 3 hal sebagai fokus mereka yaitu:

Kualitas yang baik

•Terbuat dari bahan alami dan natural

•Harga terjangkau untuk semua kalangan


Gathering

Pada saat gathering, hadir pula Dr. Intan Rahayu yang menjelaskan produk-produk dari Naavagreen seperti:

• Program Facial

• Program Peeling

Facial dan Peeling dapat disesuaikan kondisi kulit apakah untuk kulit normal, berjerawat, apakah untuk brightening, mengatasi wrinkle, dan lain sebagainya.

• Red Blue Bio Light Therapy – Untuk menyegarkan dan mencerahkan, menjaga kelenturan dan kekenyalan, serta mempercepat proses penyembuhan jerawat.

Saat gathering ini juga kami mencoba tester Milk Cleanser, Body Scrub dan CC Cream dari Naavagreen.

Aromanya wangi dan segar. Ada aroma seperti jeruk.

CC Creamnya sangat ringan dan meresap dengan baik di kulit. CC Cream Naavagreen juga sudah dilengkapi SPF. Jadi dengan menggunakan CC Creamnya, kita tidak perlu lagi menggunakan tabir surya, foundation, maupun bedak.

Saat sesi tanya jawab, ada teman blogger yang menanyakan keamanan produk Naavagreen dan Dr.Intan serta Mas Deka menjamin bahwa semua produk Naavagreen tanpa steroid, natural, dan tidak membuat kulit rusak maupun ketagihan.

Sedikit tips dari Dr.Intan untuk kami semua adalah untuk menjaga kesehatan kulit kami dengan cara melakukan perawatan yang tepat.

Setelah produk perawatan lengkap, jangan lupa juga untuk istirahat cukup, makanan yang sehat, dan tidak stress.

Acara gathering ditutup dengan makan siang cantik dan foto bersama. Kami juga diberikan goodiebag berupa Cactus, CC Cream, Body Scrub dan Milk Cleanser 💚

Thank you Naavagreen untuk sosialisasi dan acara gatheringnya!

Kalau temen-temen pada penasaran sama Naavagreen, kalian bisa check segala infonya di www.naavagreen.com

See you on the next post and let’s stay connected!

Instagram | Pinterest | Facebook

Facial Experience with Thalgo

Hello Beauty Enthusiasts!
Today i want to share with you my first ever facial experience with THALGO, which has been known widely for its Marine Beauty 😍
Before i start with the review, let's have a history class about THALGO


The History: THALGO

THALGO is the pioneer in marine cosmetology created in France, 1964 by pharmacist Andre Bouclet.
And today THALGO has partnering with luxury 5 stars hotels, resorts, and spas in more than 90 countries all over the world to expand its unique treatments and cosmetic products.

And here in Indonesia, PT Auraluxe Indonesia is the only distributor of THALGO.

All THALGO products contain NO:
Parabens, Mineral Oil, GMO, and Propylene Glycol.
Free from those materials. Its all marine and no testing on animals too ❤️ For my dearest Muslim friends, THALGO products also HALAL.

You can visit Thalgo Website to get to know more about it.


The Experience: Collagen Facial

Nowww let's get back to our main topic. The exclusive experience ❤️
I was happy and blessed to try THALGO beauty branch at SOGO Pakuwon Mall Surabaya.

On that special occasion, i got the chance to try THALGO Collagen Facial and become the model for Beauty Workshop that happen to be on the same date with my appoinment.

This is not the kind of facial that feels hurt and gonna make you shed a tear.

THALGO facial is a beauty and wellness facial, which you can looking forward for luxury spa treatment for face and body. Not just a massage, but also to make our skin radiance.
Not just a beauty treatment, but also a gentle pat here and there to circulate the blood and make sure the serum is fully absorbed.

I feel relax through all the process. And to my surprised, i didn't get that itchy, tingling, or burning sensation. It means that my sensitive skin could accept this ❤️

Facial Process:
The facial started with a mist that sprayed onto my face, then the Therapist give me a gentle massage.

After i feel relax, then se continue to clean my face from makeup.
Give another massage.

Third, she give me scrub serum. First to the wrinkle areas, fine lines, smile lines, and near eyes area.
Then she scrubbed it gently. 8 minutes focusing on the wrinkle areas, 2 minutes on other area.
So the scrubbing time is 10 minutes in total.

I know this is a bit longer than any usual scrub routine, thus, my skin become a bit red.

But don't you worry. I didn't get any rash after that. In fact, i have a brighter skin and feeling more smooth!

After done with the scrubbing, the Therapist prepare the Collagen mask, and leave it on my face and neck for 15 minutes. When the timer showed it's already 15 mins and the therapist removed the mask, everyone said "woahhh…" to express their excitement to see my face. They said my face look brighter immediately.

Turns out to have beauty skin we don't need to go under hurtful treatment 😁

After finish with the facial demo, Ms Vicka as the PR of THALGO Indonesia gave me a moisturizer for sensitive skin to try. She really concerned about my sensitive skin. I happily received the cream and give it a try.
How do i feel about the cream?


The Cream

I love the packaging! It feels like carrying beautiful blue stone on your hand 😊

Blue clear bottle with stone like shape 🙂

When i first torn the seal, i smell the moisturizer and fell in love the scent!
I can't really tell what smell is that, but i can describe it in words: luxury spa!

Yes.. That's the scent you can smell at Luxurious Spa places. The elegant and calming scent with a twist of root, flowers and marine.

Super love 💙

The moisturizer works well on my skin. Don't see any sign of redness, rash so far. I do experience purging on my chin.

FYI, My chin is the most sensitive part on my face. I have breakouts everytime i eat oily and fatty meals. It get worst whenever i get cough and sore throat.

I guess my chin need to do some adaption with the cream 😊

But don't worry, purging is normal and it will end eventually.

So that's all about my first ever facial and cream from THALGO.

You can ask me anything or share your experience too.

If you wish to try their facial, you can get it for FREE when you buy THALGO products with minimum purchase of IDR 800 K.
Or….
You can simply book your Beauty Spa experience at Papillon Blu – Raya Sukomanunggal (without product purchase). A good place to relax body and soul.

Let's stay connected : Instagram | Facebook | Pinterest

Beauty Redefined with Shiseido

Hello.

If you follow my blog, then you already know that few weeks ago i've posted about Beauty Service at Shiseido Counter and bring home a wonderful red box consists of 6 items from Shiseido. Both the best selling and the newest collections were inside the box ❤️


As i promised earlier that i am going to do a review about the products, so here i am today. Fulfilling my words 🙂

But before we start, let me give you a short Event Report when i attended Beauty Redefined Event on Thursday, 15 June 2017 at Atrium Pakuwon Mall Surabaya. It was the biggest pop up store for beauty bazaar in Surabaya.

The event started around 7 p.m and it was fun, filled with informative tips about beauty as well as knowledge about Shiseido products.

On one occasion, MC of the event called one lady, named Michelle from Australia. She gave testimony that she used Shiseido Ultimune for 2 weeks and had already felt the big difference. She likes it ❤️ [Wait for my review down below. I have prepared it for you]
After held a talkshow with the audience, MC guided us for tour to each booth on the Bazaar. There were:

Skin Sensor Check Booth – We can get free skin check here to know about our skin firmness, moisture level and more. After a deep screening and consultation, The Beauty Consultant will introduce you to the right Shiseido products to answer your skin need.

Play Makeup Room – We can try many make up products here. From lipstick, eyeshadow, to the latest collection of mascara and cushion! ❤️

Makeup Booth by Professional - Here the makeup artists will help you to do touch up or even do the makeup from your bare face situation.

Massage Booth – Expect a relax moment here. From face to hand massage. Definitely refreshing!

Styling Booth by Shiseido Team – Here, The Team will makeover your hair, from a curl to another hair style, and of course all the products were from Shiseido Hair Series. I love the serum. It made my dry hair become manageable.

Ring Light Photobooth – A booth for you to take picture using the ring light after enjoying the treatment series from Shiseido Pop Up Store. Pampering kinda day!❤️

It was really amazing event. I got the chance to wear kimono and took the picture before i went home ❤️

•••

Now let's start with the products review ❤️

Shiseido Ultimune Concentrate

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate is all time favorite best seller products.

I used this serum 2 times a day, morning and evening after cleansing, before i apply my moisturizer. After applying this serum on half of the face, i can notice a huge difference between the 2 areas. Area which has been covered by this serum is supple and smooth as compared to the other area ❤️

I love the scent of this product. It isn't a powdery or flowery scent, i can't really describe what smell is that, but one thing i know, the scent is good and fresh.

Daily use of Ultimune will help make skin visibly brighter, softer, and more hydrated.

It claims that wrinkles and lines will appear less visible too if you use this product regularly.

No wonder Michelle, one of the audience during the Event likes it. I love it too ❤️

• Shiseido Shampoo & Scalp Essence

Do you know that many professional and premium salons use Shiseido Adenovital series?
It's super recommended to grow more baby hair which lead to thicker hair.

I haven't tried this two products long enough so i can't really tell you the result or seeing many new baby hairs. 

However i wanna discuss the scent. Shiseido shampoo smells really good ❤️ and the essence has a mentol/mint scent.

I feel great after usage.

• Shiseido 7 Lights Powder Illuminator

The powder is one of the latest products for Shiseido Makeup and definitely my favourite ❤️ 

It consists of 7 different colors. Soft rainbow color and comes with super soft brush applicator.

Perfect to make face skin looks radiant and shimmer.

I also use this for highlighter and blush on.

The result is soft and natural. Super recommended 👍🏻

Shiseido Full Lash Multi Dimension Mascara


The brush is super gentle! I surprised that it's easy to be applied even on very thin and short lashes like mine. 

After i google more about this mascara, i just knew that Shiseido’s easy to use peanut shape brush exclusively bends 30 degrees and rotates 360 degrees and works with the natural curve of the eye to lift and fan from the root.

So don't worry if you want to bend the brush, it won't break 😊

For perfect result, don't forget to use Eyelash Curler first.

• Shiseido Eyebrow Styling Duo

My crush ❤️ i love this Eyebrow Styling Duo.

The pencil is thin, sharp, it's perfect to make a natural eyebrow strokes. The color is soft and light. If you need more definition on the eyebrows, i do suggest to press a bit so the color will get darker.

I used the powder to blend and smoothen the color even more. Especially on the edge near nose.

That's all about the review. Are you ready to see how the result turns on my face?


What do you think?

I personally love everything on that picture. It's natural, soft, and fresh.

Thank you Shiseido for giving me the chance to try your wonderful products. I really like it ❤️

Let's stay connected : Instagram | Facebook | Pinterest

Beauty Service at Shiseido Counter

Hello beauty lovers. Happy Monday to all of you ❤️

This afternoon, i want to share with you my personal experience with Shiseido.

On Saturday, June 3rd 2017, i was invited to try Shiseido Beauty Service at Metro Ciputra World Surabaya.

This beauty service is a service open for public, this is a session where people can experience or try Shiseido products prior to purchase. 


All you need to do is come there [You can make your appointment at Metro CW or SOGO TP] and tell them you want to try Shiseido Beauty Service. Then, they will prepare things for you to try.

It’s a good service that Shiseido offered because we can have personal experience before deciding which product we should buy and eliminate the doubt whether our skin will show some side effects or not.

On this occasion, i tried the newest series of Shiseido, the skin brightening series – White Lucent ❤️


After the Beautycian prepared all Shiseido White Lucent Series, she began to clean my whole face and start the treatment. It’s massage time! ❤️



She started by cleaning my face using Shiseido White Lucent Brightening Cleansing Gel. My skin feel smooth and no sign of irritation. 

Then she continued with White Lucent Luminizing Infuser. This is a toner for our skin. We use this to prevent skin problems.

Then she pampered my eyes area with Shiseido Ultimune Eye. This is one of the oldest and all time best seller products from Shiseido.

After a gentle massage around the eyes, she gave me Ultimune Power Infusing Concentrate. It’s a serum. And this is another all time best seller from Shiseido. People usually take this serum home together with the Ultimune Eye.

After the serum dried, it’s time for another massage. This time using Shiseido White Lucent Brightening Massage Cream. Simply massage it for 2 – 5 minutes on face.

Time to use White Lucent Micro Targetting Spot Corrector.

If the Luminizing Infuser is for prevention, this targetting spot corrector was designed to heal the problems.

And finally time to apply the day cream, White Lucent All Day Brightener with SPF 36. With this day cream, we don’t need to apply another layer of sunscreen cream.

And that was the end of my first beauty service session: massage.

Time to share with you the second session, Makeup Retouch.


My makeup was done by Shiseido Team. What do you think about it?

If you want to re-create my look, here’s the products:


The beautycian used Glow Enhancing Primer as a primer to make my makeup last longer, and she applied Shiseido Synchro Skin Lasting Foundation in Neutral 2 for me.

This foundation is very light, however it has great coverage.

Next, she used White Lucent OnMakeup Spot Correcting. This to cover my panda eyes and other imperfection such as acnes and redness. She used this as highlighter and concealer too. And for your info, this is one of the newest products Shiseido has!

For shading, she used powder in Medium 2.

And here’s what she used for my eyebrow:


I personally love the eyebrow pencil. It feels like having a korean shading. The color is soft. Even after i put more and more layers on it, still look natural.

You can zoom in the picture and show them if you want to try the products i used.

After my beauty service ended, i have a toured to know Shiseido newest series. So here it is:


And thank you to Shiseido and Kak Ical from 7D Organizer i can bring home a package of Shiseido newest products as well as its best seller.


I am a happy lady! Thank you for having me ❤️

And expect a review for these 6 items on my wonderful red box soon ❤️❤️❤️