Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream Review

Hello everyone. Today i want to share with you a product that successfully captived my heart from the first try. It is Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream. A little story how i know this brand is back in 2019 i got a free gift from Sephora US the Drunk Elephant Face Wash travel tube.Continue reading “Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream Review”

Emdee Lab Skincare Review

Halo teman-teman semua. Di tengah merebaknya Covid-19, aku harap teman-teman tetap semangat, optimis, dan sehat selalu ya. Dan yang pastinya tidak lupa juga tetap merawat kulit karena kalau kita stress, maka kulit kita salah satu yang gampang terpengaruhi selain metabolisme tubuh. Hari ini aku mau mereview tentang skincare dari Emdee Lab. Yes, you read itContinue reading “Emdee Lab Skincare Review”

The Cura: Snail Purity Essence Review

Hai sobat beauties! Hari ini aku mau ngereview satu lagi local brand yang produknya bagus dan layak dapat apresiasi. The Cura nama brandnya. Ini adalah brand besutan sesama blogger yaitu Jesslyn Prijanto. Karena aku tau Jesslyn udah lama berkecimpung di dunia beauty (baik makeup maupun skincare), aku ngga ragu buat cobain The Cura saat JesslynContinue reading “The Cura: Snail Purity Essence Review”

Elsheskin Review

Good day to my beauty enthusiast family! Hari ini aku mau ngereview ElsheSkin. Salah satu produk lokal yang lagi happening dan yang paling gampang diingat tentang brand ini adalah warnanya yang merah, dan rata-rata semua penggunanya punya kulit glowing. Jadi ketika komunitas aku, Surabaya Beauty Blogger berkolaborasi dengan Elshe Skin, aku juga antusias buat cobain.Continue reading “Elsheskin Review”

Beauty Rollers Review

These past few years people are crazy about Beauty Roller. Indeed, this beauty roller has brought benefit for face and skin. So it doesn’t surprise me if this tool become a trend. Now, there are a lot of different rollers in the market, from Stone (Jade – Rose Quartz) to Stainless, Platinum and more. IContinue reading “Beauty Rollers Review”

Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence Review

Hello my beauty family… Hari ini aku mau share salah satu produk lokal yang uda hype banget beberapa tahun terakhir ini, yaitu Avoskin. Avoskin sudah dikenal sebagai brand dengan produk yang tidak menggunakan animal testing, cruelty free. Pada kesempatan kali ini aku nyobain produk Avoskin yang Perfect Hydrating Treatment Essence (PHTE). Essence best seller dariContinue reading “Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence Review”

Face, Body, and Hair Care Favorite

Good day to all of you! Sorry for being MIA for a while now. I’ve been busy with my new start up. But heyy, here i am again, doing the one thing i love: writing a blog. Today i am going to share my favorite face – body – and hair care. Before labelling themContinue reading “Face, Body, and Hair Care Favorite”

Tryme Skincare Review

Akhirnya setelah sekian lama, aku kembali menghadirkan skincare lokal Indonesia untuk direview. Ini untuk menjawab masukan teman-teman sekalian untuk mereview produk lokal. Dan karena aku bener-bener cobain baru menulis review, aku jadi lebih picky untuk menentukan kolaborasi. Kali ini aku memilih Tryme untuk direview, sebagai kolaborasi dengan Surabaya Beauty Blogger, komunitas beauty di mana akuContinue reading “Tryme Skincare Review”

A’bloom by Althea – One Brand Products Review

My love for Althea is growing everyday as Althea keeps on launching new products that really satisfy and important for my skin. And now, Althea introducing a new line: A’bloom , which is very cute. I got every products that A’bloom has, which is: • Meringue Puffs: Giant Meringue Puff and Baby Meringue Puffs, •Continue reading “A’bloom by Althea – One Brand Products Review”

Shop Conveniently at the new Althea Indonesia (Eng/Bahasa)

March begins with a wonderful news! And I’m sharing this news for all K-Beauty Lovers that Althea Indonesia is now OPEN again! Wohooo If you wish to read this full post in Bahasa Indonesia, kindly scroll to the bottom. Because this is a dual post. English/Bahasa If you haven’t heard about Althea before, this isContinue reading “Shop Conveniently at the new Althea Indonesia (Eng/Bahasa)”